Zaslal: st duben 29, 2026 8:36 am Předmět: Otázky pro Brusli a Magdalenu.
Otázky pro Brusli a Magdalenu.
Proč se těmto otázkám vyhýbáte? Co vám brání v upřímné odpovědi?
Kdyby se takhle jako se o našem Bohu vyjádřila Magdalena vyjádřil někdo jiný, bylo by to podle vašich pravidel v pořádku?
Kde jsou vaše odpovědi? Řekla jsi Brusle, že nejsi zvyklá mlčet ke zlu. Tak to nyní můžeš dokázat.
Je tohle co Magdalena napsala hrubé porušení pravidel, které po diskutujících vyžadujete?
Magdalena
Udělali jste ze svého Boha dobráckého Ducha, který není schopen rozhodovat o tom, kdo bude v Jeho království, nad všemi se smiluje a vyprázdní peklo, stačí jen zaškemrat a vše je odpuštěno.
Jak dětinské a naivní
Založen: Feb 04, 2004 Příspěvky: 314 Bydliště: Czech_Republic
Zaslal: st duben 29, 2026 5:35 pm Předmět:
Já jsem tady dříve býval a zpočátku i s nadšením. Nechoval jsem se možná dobře k Willymu, protože mne jeho názory byly nepříjemné a nepochopitelné atd. Prostě jsem ho nechápal. On je dobrák a není zlomyslný a někdy jsem se pak i styděl, že jsem ho urážel na citlivém osobním místě. A to je nevýhoda té anonymity. Kdybychom se znali osobně, jednali bychom jinak a taktně. Willy také mazal a chápu proč. Když se stala spolu moderátorem Magdalena, tak jsem zase měl jiný a asi nepříjemný pocit. Prostě takový nějaký fanatismus jsem ze všeho cítil. Nyní si jen občas přečtu, co je nového, a raději mám čistou hlavu. Brusle dělá stejně těžkou náročnou práci, kterou jsem dělal 40 roků i já a určitě nemá sílu něco zde řešit. Spíš jí to mrzí. Myslím, že jim oběma vyhovuje vzájemná diskuse anebo vzájemné sdílení bez zásahu někoho třetího. Myslím, že nemá cenu sem často chodit. Je to jejich prostor a aťsi tu mají pěkně. Brusle je mi trochu líto, protože to myslela jinak, ale nevyšlo to podle jejích představ. Třeba se to časem změní.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.